Mașini de gătit și șeminee SENKO

De-alungul istoriei, cazurile în care o casă cu o familie de mai multe generații sub același acoperiș, nu au avut o sobă pe lemne, au fost foarte rare. Focul și căldura au fost sursele naturale de întremare și satisfacție atât pentru cei tineri cât și pentru cei bătrâni.

Trecerea timpului și schimbările sociale au condus treptat  la dispariția familiilor cu membri de diferite generații ce trșiau sub același acoperiș. Și tot așa a dispărut și soba de cărămidă. Dar nostalgia acelor mașini de gătit rămas. La urma urmei, fiecare perioadă are propriul său stil. Centrala termică cu mașină de gătit încorporată SENKO este rezultatul a 30 de ani de tendințe nostalgice, pentru caldură în primul rând, tehnologie modernă și un design contemporan.

Centrala termică cu mașină de gătit încorporată SENKO este o soluție ieftină, economică și ecologică atât pentru încălzire centrală cât și pentru prepararea hranei, respectând tradiția. Manopera excelentă și persistența acesteia sunt realizate cu aplicarea de tehnologii moderne și sunt o necesitate pentru fiecare încăpere, cu un aspect modern de excepție și atenție pentru ca fiecare detaliu să fie perfect.

Toate produsele SENKO au propriul lor aspect unic, modern și de design exterior. Existând totodată posibilitate de a ajusta aspectul exterior în funcție de dorințele clientului.

PRODUSELE COMPANIEI SENKO:

Mașini de gătit pe combustibil solid:

7.5, 20, 25, 30 sau 35 kW

 • centrală termică cu mașină de gătit încorporată cu cuptor,pe combustibil solid
 • centrală termică cu mașină de gătit încorporată fără cuptor, pe combustibil solid

Centrală termică tip șemineu:

20, 25, 30 sau 35 kW

 • centrală termică tip șemineu cu combustibil solid

Sobele pe bază de pelete:

7, 10, 13 sau 19 kW

 • pentru încălzirea spațiilor rezidențiale
 • pentru încălzire centrală

Designul modern, sentimentul nostalgic de foc la gura sobei, combinația de încălzire, de gătit, de design în funcție de dorințele dumneavoastră – toate acestea se regasesc în produsul nostru. Puteți opta pentru o gamă variată de materiale ca să vă modificați preferențial aspectul produsului dumneavoastră. Interiorul este bazat pe un aragaz  de bucătărie clasică și include soluții tehnologice inovatoare, un rezultat al 30 de ani de experiență și cercetare. Am ținut mereu piața sub o supraveghere atentă și am încercat să îndeplinim așteptările și cerințele atât ale consumatorilor cât și ale Standardelor Europene.

Centrala cu mașină de gătit încorporată SENKO vrea să-și mențină locul pe piață prin crearea unei reputații atât prin calitate cât și prin fiabilitatea sa ca și produs funcțional. Aceasta este fabricată din materiale premium și cu o structură robustă. Toate cerințele și așteptările sunt îndeplinite prin instalarea de cazane de încălzire masive (la partea de centrală termică), ceea ce le conferă durabilitate, fără a fi nevoie de a le schimba în timp. Calitatea procesului de producție este asigurată de sistemul de management al calitatii ISO 9001 : 2008, iar protecția consumatorilor este stabilită prin marcajul CE și de Certificatul De Calitate. Aceeași normă definește standardele de protecție a mediului, care sunt foarte ridicate și cu care produsul trebuie să se conformeze. Centrala cu mașină de gătit încorporată SENKO, respectă toate standardele și caracteristicile sale de mediu prin utilizarea biomasei, ceea ce duce de multe ori la standarde superioare celor ale Comunității Europene.

TOATE ACESTE CARACTERISTICI SUNT ÎNTRUNITE ÎN CERTIFICATUL DE CALITATE SENKO ȘI REPREZINTĂ GARANȚIA PENTRU O UTILIZARE DE LUNGĂ DURATĂ ȘI SATISFĂCĂTOARE A PRODUSULUI.

TOP

  Ostavite nam poruku, kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaša poruka