Avantajele masinilor de gatit SENKO

O sursă de aer de combustie externă este montata în partea din spate a aragazului pentru a evita consumul de aer cald (oxigen) din interiorul încăperilor folosite pentru locuit (obligatoriu pentru consum redus de energie și a caselor pasive). Lipsa de oxigen în cameră cauzează probleme semnificative de sanatate la om.

Mașinile de gătit Senko sunt captusite cu samota, pentru a beneficia la maxim de caldura generata, consum scazut de combustibil si o incalzire uniforma incaperii.

Soluțiile de construcție și de admisie a aerului secundar în camera de ardere asigura o eficiență de combustibil suplimentara și arderea gazelor nocive . În acest fel, mașinile de gătit Senko respectă pe deplin standardele de mediu și permit ca procesul de ardere a lemnului sa fie conform TIMBRULUI VERDE SENKO.

Pentru a schimba pozitia gratarului in regim de vară sau iarnă în timpul arderii , unele modele oferă un system de manevrare a acestuia.

ljetno i zimsko ložište

Toate modelele sunt echipate cu usa de sticla la focar pentru a permite controlul arderii combustibilului.

Cosul de fum /evacuarea pot fi ajustate in inaltime pt o mai usoara montare a centralei.

Plitele au grosimea de 8 mm - rasucire și cracarea trebuie evitată (pentru o durata de exploatare a aragazului mai lungă).

Produsele Senko pot fi montate ca o parte a sistemului deja existent de încălzire (gaz, păcură sau energie solară), astfel încât să puteți schimba la un combustibil mai ieftin, în orice moment și pentru a economisi bani.

shema MARKETING

Certificatul verde al produselor SENKO

Prin fotosinteză, apa, mineralele din pământ și dioxidul de carbon (CO2), cu ajutorul energiei soarelui, duc la creșterea copacului. În timpul arderii, căldura, apa, dioxidul de carbon (CO2) și mineralele (din cenușă) sunt eliberate. Lemnul stochează energie solară!

Vă mulțumim pentru acest ciclu de creste prea mare, lemnul este complet combustibil ecologic. Mașini de gătit SENKO satisface pe deplin standardele de mediu și sunt ideale pentru arderea combustibilului în acest ciclu de energie!

TOP

    Ostavite nam poruku, kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš Email (obavezno)

    Vaša poruka