Afacerea noastră

SENKO a început ca o mică afacere de familie în anul 1978. Activitățile noastre s-au concentrat pe industria prelucrării metalelor până în 1986. După aceasta am procurat licența de fabricație a centralelor termice cu mașini de gătit încorporate, și am pornit linia de producție. În 1990, am înregistrat mica noastră afacere ca și marcă înregistrată într-o societate cu răspundere limitată 100% în proprietatea privată.

Asfacerea SENKO încă mai are ca obiect industria prelucrării metalelor. Noi fabricăm centrale termice clasice, centrale termice cu mașini de gătit încorporate și șeminee bazate pe biomasă (partea biodegradabilă a produselor, deșeurilor și reziduurilor din agricultură, inclusiv substanțele vegetale și animale, silvicultură etc). Conform clasificării naționale facem parte parte din grupul 2752 – Fabricarea de aparate de uz casnic neelectrice. Veniturile noastre cresc în fiecare an, prin investiții continue în mașinile și noile noastre tehnologii.

Alături de sala de producție avem un showroom și un magazin cu desfacere. Activitățile noastre acoperă piețele din Croația, Bosnia și Herțegovina, Slovenia, Austria, Germania, Ungaria, Franța, Italia, Spania, Irlanda, Suedia, Macedonia, Kosovo și România. Suntem prezenti pe aceste piețe prin intermediul partenerilor nostri autorizati. Astfel, partenerul nostru pe România este S.C ThermoEcoDesign S.R.L. Vedem viitorul nostru într- o nouă gamă de produse, cum ar fi mașini de gătit și cuptoare pe pelete si lansarea lor pe pretențioasa piață europeană. Divizia menționată mai sus, este în prezent o parte din cele mai mari investiții ale noastre.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Vrem să ne menținem poziția de producător regional de frunte, de mașini de gătit de înaltă calitate și cuptoare pe bază de biomasă. Ne dorim o prezență cât mai mare pe noile piețe europene și de a stabili o afacere stabilă. Progresul nostru a continuă și de asemenea, creșterea investițiilor în domeniul noilor produse și soluții.

MISIUNEA NOASTRĂ

Fabricarea de produse de Înalta calitate în conformitate cu cele mai înalte standard , conforme cu protecția mediului. Scopul nostru este de ai satisface pe clienții noștri cu aparate eficiente, astfel încât aceștia să-și vadă investițiile rambursate în cel mai scurt timp posibil.

 

TOP

    Ostavite nam poruku, kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš Email (obavezno)

    Vaša poruka