Avantajele semineelor SENKO

O priza de aer externa este montata in laterala semineului pentru a evita consumul de aer cald (oxigen) în interiorul încăperilor folosite pentru locuit (obligatoriu pentru consum redus de energie și a caselor pasive). Lipsa de oxigen din camera cauzează probleme semnificative de sănătate la om.

Soluțiile de construcție și de admisie a aerului secundar în camera de ardere asigura o eficiență de combustibil suplimentara și arderea gazelor nocive. În acest fel, semineele Senko respectă pe deplin standardele de mediu și permit ca procesul de ardere a lemnului sa fie conform TIMBRULUI VERDE SENKO.

TPentru a permite controlul arderii combustibilului , toate modelele sunt echipate cu usa de sticla, care de asemenea are si scop decorativ.

visoka_iskoristivostFocarul (cazanul) semineului este construit din materiale de inalta calitate conform EN 13229. Rezervorul de apă este localizat în partea din spate, pe părțile laterale și în partea de sus. Acesta este motivul pentru seminee Senko au o rată de eficiență ridicată și poate fi montat combinat cu orice alt sistem de încălzire.

Produsele Senko pot fi montate ca o parte a sistemului deja existent de încălzire centrală (gaz, păcură sau energie solară), astfel încât să puteți schimba la un combustibil mai ieftin pentru încălzire centrală, în orice moment și pentru a economisi bani.

shema MARKETING

Invelișul exterior al semineului SENKO are nenumărate posibilitățide la rustic la design modern – in functie de dorinta si de decorul de care dispuneti.

TOP

    Ostavite nam poruku, kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš Email (obavezno)

    Vaša poruka