Avantajele sobelor SENKO pe peleti

Pelete_Sobele SENKO pe bază de peleți pot fi flosite atât pentru încălzirea spațiilor de locuit cât și în regim de încălzire centralizată. În același timp acestea putând deveni și o piesă de decor în orice ambianță. Aerul cald din sobă este împins în cameră cu ajutorul ventilatorului, prin grile speciale amplasate în partea din față a acestora.

Un al doilea ventilator împinge fluxul de aer secund către camera de combustie și totodată ghidează gazele rezultate în urma arderii către horn. Sobele SENKO pe bază de peleți se disting prin înalta lor eficiență (peste 91%-96%) și de asemenea printr-un nivel foarte scăzut de poluare a mediului. Sunt concepute și construite în așa fel încât să satisfacă în cel mai mic detaliu, orice client care cere siguranță, fiabilitate și eficiență..

Pelete_prednosti-0
Dozarea de peleți in camera de ardere este automata si programata cu un comutator electronic prin intermediul unui potentiometru cu buton rotativ.

SENKO-control-panelPanoul de control asigura utilizarea si ajustarea parametrilor doriti - meniu in 14 limbi (HR-SI-RS-HU-RO-EN-IT-NL-DE-FR-ES-PT-GR-TR)

Pe panoul de control puteți monitoriza consumul de pelete (în kg / h), în funcție de modul de funcționare a aragazului.

Posibilitatea de reglementare de către smartphone - modul wifi (OPTION)

Pelete_prednosti-03

Regularizarea telecomandata - comutare pornit / comutare oprit, ajustarea vitezei ventilatorului, si a nivelului de incalzire.

Pelete_prednosti-05

Posibilitatea de a seta un program de lucru zilnic / săptămânal al sobei (6 programe disponibile + 10 profile predefinite)

Posibilitatea de conectare a aerului exterior necesar arderii (evitarea consumului de oxigen in camera de locuit)

Pelete_prednosti-06

Posibilitatea de a regla temperatura de încălzire a spațiului prin intermediul unui termostat de cameră

sigurnosni_uredjaji

Dispozitivele de siguranță opresc automat dozarea de peleti la raportarea unui semnal de alarmă din partea focarului sau panoului de comandă

TOP

    Ostavite nam poruku, kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš Email (obavezno)

    Vaša poruka